PlexR

 

Nieuw in het
Coupure Centrum

PlexR

 

Een niet-invasief alternatief voor chirurgie.

Ooglidcorrectie en rimpeldreductie zonder operatie

PlexR vult het hiaat tussen injectables & chirurgie

 

De PlexR Plasma Method - ook wel Soft Surgery  genoemd - is een bijzonder veilige en zeer effectieve medische behandelmethode voor diverse huidverouderingsproblemen: rimpeltjes (bovenlip, kraaienpootjes) overhangende oogleden, pigmentvlekken, wratjes,, ouderdomsvlekken, littekens, acnelittekens, etc... Het is een alternatief voor tal van behandelingen die tot nu toe voornamelijk in operatiekamers werden uitgevoerd.

De behandelingen zijn buitengewoon veilig voor de patient. Er is sprake van een licht agressieve behandeling met relatief weinig discomfort vergeleken met andere methodes.  

Het beoogde effect is een vermindering van de diepte van de rimpels, een versteviging en lifting van de huid, door het verdampen van de oppervlakkige huidlaag.

 

Resultaten met PlexR behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast geeft een PlexR ingreep tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in een nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt het lange termijn effect van de PlexR Plasma behandeling.

 

Geen bloed & hechtingen

?PlexR werkt alleen oppervlakkig zonder dat de levende laag van de huid bereikt wordt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen, littekens of huidschade.

Chirurgisch resultaat

De resultaten zijn vergelijkbaar met die van invasieve en operatieve ingrepen. De kans op complicaties is minimaal.

?PlexR is dus een uitstekend alternatief voor chirurgische ingrepen die meer invasief zijn en ook de nodige risico's en hersteltijd met zich meebrengen.

voor de behandeling

1 week na de behandeling

na 3 maand