"Injectie met eigen vet doet rimpels verdwijnen"

'Nanofat Grafting', de techniek ontwikkeld in het Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie, wint wereldwijd aan populariteit!

 

Sedert enkele jaren neemt het belang van vettransplantatie in de verjongende gelaatschirurgie toe. Niet alleen geeft dit goede resultaten voor het opvullen van volumeverlies, ook kan het gebruikt worden ter vernieuwing van de verouderde huid.

 

Dr Tonnard en Dr Verpaele hebben nu reeds bijna twee jaar ervaring met de door hen ontwikkelde techniek om op eenvoudige manier eigen vet te gebruiken om de huid te verjongen en te regenereren. Hun ervaring heeft geleerd dat nanofat grafting vooral zijn nut bewijst bij de huidverjonging van de nek, de décolleté, de handen en bij het behandelen van donkere kringen onder de ogen

 

 

 

 

Bekijk hier meer opmerkelijke voor- en na foto's: 

 

Deze bevindingen blijven uiteraard niet onopgemerkt in binnen-en buitenland en volgens sommige bronnen is Nanofat de 'toekomst van de plastische chirurgie'. Dr Tonnard en Dr Verpaele gaven ondertussen wereldwijd reeds meer dan 20 lezingen over het onderwerp, en de techniek oogst zeer veel aandacht bij hun collega's, die gretig zelf de techniek gaan toepassen. Het weekend van 12-10-2013 geeft Dr Tonnard een voordracht in San Diego op het congres van de American Society for Aesthetic Plastic Surgery, en Dr Verpaele in Londen op de Clinical Cosmetic & Reconstructive Expo.

 

 

Hieronder vind je enkele publicaties uit binnen-en buitenland. 

 

Het artikel in Knack (13/11/2013)

 

Het artikel in Het Nieuwsblad (BRON: www.nieuwsblad.be)

Een publicatie in Florida: http://www.lookandfeelbetter.com/blog/facial-rejuvenation-nanofat-fat-grafting-procedure.html

Een uit Lima, Peru: http://lima-lima.olx.com.pe/rejuvenecimiento-facial-nanofat-iid-523098519

http://www.treatmentadviser.com/content/future-fat-grafting