Gelaatsbehandelingen

MACS-lift

Wenkbrauwlifting

Ooglidcorrectie

Schaaflaser

Lipofilling

Nanofat grafting/ mesofat

Lipvergroting

Neuscorrectie

Correctie van afstaande oren

 

Het gelaat is de spiegel van je ziel: je wordt erdoor beoordeeld op humeur, vermoeidheid, leeftijd en karakter. Daarom is de vraag naar esthetische correcties van het gelaat van alle tijden én zeer actueel. Je voelt je vaak beter, fitter en jonger dan wat je gelaat uitstraalt en dat is onprettig. 

 

De huidige esthetische plastische chirurgie laat toe je gezicht (terug) aan te passen aan hoe je je voelt zonder dat het er onnatuurlijk of geopereerd uitziet. Met de moderne methodes zijn verwikkelingen zeldzaam en wordt de herstelperiode tot een minimum beperkt. 

 

In de plastische gelaatschirurgie maken we onderscheid tussen twee soorten ingrepen:

 

 

Een gezicht lijkt ouder door het samenspelen van meerdere facetten: verslapping is het meest gekend, maar ook de rimpeltjes en veranderingen in de volheid (volume) zoals in bepaalde zones van het gelaat, de jukbeenderen, het uithollen rond de ogen, diepe groeven naast de mond, de slaapstreek, ...

Een deel van de rimpels ontstaan door overdreven en ongewenste gelaatsuitdrukkingen, de zgn. uitdrukkingsrimpels.

 

Om onderscheid te maken tussen deze vele behandelmethodes en om voor jou de beste oplossing te zoeken zal jouw plastisch chirurg bij het Coupure Centrum de tijd nemen om zorgvuldig naar je wensen te luisteren, jouw gelaat te analyseren en dan de voor jou best passende behandeling voor te stellen.

 

Terug naar 'Behandelingen'.