Dr. Ilse Van Renterghem

 

Dr. Ilse Van Renterghem behaalde in 1994 het diploma van dokter in de genees-, heel- en verloskunde aan de Universiteit Gent. Daarna werkte ze vier jaar als assistent in de algemene en plastische chirurgie en volgde intussen een bijkomende opleiding in esthetische geneeskunde.

 

Sinds 1999 heeft Dr. Van Renterghem zich toegelegd op de uitbouw van een volwaardig lasercentrum in het Coupurecentrum voor Plastische Chirurgie. Reeds van bij de start van het centrum werd het belang van laserbehandelingen in de esthetische geneeskunde naar waarde geschat en dat blijft uiteraard zo.

 

Door intensieve deelname aan internationale congressen schoolt Dr. Van Renterghem , samen met Dr. Tonnard en Dr Verpaele, haar kennis met de meest moderne technieken en laserbehandelingen voortdurend bij.

 

Ze maakt dan ook gebruik van de meest recente lasers en hun diverse toepassingen op het vlak van huidverjonging, couperose of andere vasculaire aandoeningen, photo rejuvenation, permanente ontharing.

 

Daarnaast kan Dr. Van Renterghem sinds 2005 bogen op een bijzondere bekwaamheid wat betreft de behandeling met btx-injecties en fillers. Tot slot neemt ze in het Coupurecentrum voor Plastische Chirurgie ook de kleine dermatologische heelkundige ingrepen onder plaatselijke verdoving voor haar rekening.

 

Terug naar team van specialisten