Welkom op de website van het Coupure Centrum

Het ultieme doel van een esthetische behandeling is een tevreden patiënt(e). In het Coupure Centrum voor Plastische Chirurgie wordt alles in het werk gesteld om dit doel te bereiken.

 

Tevredenheid staat ook in rechtstreeks verband met realistische verwachtingen. Daarom is een grondig gesprek tijdens de consultatie de basis van onze behandeling. Hierbij wordt geluisterd naar je wensen en verwachtingen en aan de hand het onderzoek wordt gezocht naar een behandeling die deze verwachtingen zo goed mogelijk kan inlossen.

 

Het verschil tussen een goed en een zeer goed resultaat van een esthetische ingreep ligt namelijk vaak net zo goed aan de vaktechnische bekwaamheid van de chirurg als aan de voorbereiding van de ingreep, de planning en de nazorg.

 

We geven je advies over voorbereiding, planning en nazorg. Een reine huid die correct verzorgd is geeft de beste kansen op een optimaal resultaat van elke gelaatsbehandeling. Een evenwichtige voeding en voldoende beweging zullen een stabiel resultaat garanderen van elke figuurcorrectie. Lymfedrainage kan helpen in het herstel van bijna alle esthetische ingrepen.

 

Op deze site hopen we dat je antwoord vindt op de vragen die je hebt over esthetische plastische chirurgie.