nieuws: Cryolipolyse

Esthetisch Medisch Centrum 2

De afkorting E:MC² staat voor Esthetisch Medisch Centrum, waarbij de exponent 2 verwijst naar het tweede vestigingsadres (naast de Coupure) en de twee plastisch chirurgen die dit centrum leiden. Het is tevens de korte versie van de beroemde relativiteitstheorie van Einstein, die de eenheid van materie en energie beschrijft.

 

E:MC² te Sint-Martens-Latem refereert naar analogie aan de eenheid van lichaam en geest, met een knipoog naar de relativiteit van uitwendige schoonheid en het belang van 'een gezonde geest in een gezond lichaam'. Wij geloven dat de zorg voor het lichaam leidt tot innerlijke rust, met als resultaat een compleet harmonisch welbehagen.

 

In de privékliniek E:MC² behouden de oprichters, dokter Tonnard en dokter Verpaele, een volledige controle over de service die ze hun patiënten bieden. Veel meer dan in een gewoon ziekenhuis gaat hier bijzondere aandacht uit naar de omkadering, de kamer en het personeel. De esthetische chirurgie stelt bijzondere eisen aan de verzorging, opvang en begeleiding van de patiënten. In onze discipline verschuift het accent van cure (genezing) naar care (zorg), waarbij de service en kwaliteit in een huiselijke en persoonlijke sfeer voorop staan.

 

Het verplegend personeel in E:MC² is speciaal getraind en extra gemotiveerd om patiënten die een plastisch chirurgische ingreep ondergaan in de beste omstandigheden te begeleiden. Dezelfde zorgverleners staan in voor de eerste opvang, voor persoonlijke assistentie tijdens de ingreep en voor de naverzorging, wat voor jou als patiënt een grote geruststelling is.

Ook het 'trekken van een nummertje' of lang wachten zijn in ons centrum uit den boze. Daardoor wordt de klassieke ziekenhuissfeer vermeden zonder dat we inboeten aan medische kwaliteit, veiligheid of comfort. Voor onze patiënten moet het bovenal een aangename ervaring blijven, waarbij de nadruk ligt op service en privacy. Want je bent niet ziek maar wil in optimale omstandigheden verzorgd worden.

 

De faciliteiten van E:MC² staan ook ter beschikking van andere chirurgen die op hetzelfde hoogstaande kwaliteitsniveau esthetische chirurgie willen beoefenen en hun patiënten hier willen hospitaliseren. Voor mensen die na de behandeling wat langer willen uitrusten beschikken we over een aantal leuke adresjes in het landelijke Deurle of de prachtige stad Gent.

 

De esthetische chirurgie in België staat op een zeer hoog niveau voor een prijs die vaak lager ligt dan in het buitenland. Daarom gaat het aanbod van E:MC² over de grenzen heen: ook als buitenlandse patiënt ben je meer dan welkom. Als je dat wenst kan je deze reis combineren met een bezoek aan de historische stad Gent, we stellen graag enkele leuke toeristische uitstappen voor. 

 

Uiteindelijk hoeft een privékliniek niet zoveel duurder te zijn dan een traditioneel ziekenhuis: E:MC² biedt je maximale kwaliteit en service voor je geld, zonder administratieve rompslomp maar vanuit een persoonlijke benadering.